SYMPTOM SOM VÄRK I MUSKLER OCH LEDER

SYMPTOM VI BEHANDLAR

Naprapater behandlar de flesta typer av akuta och kroniska besvär relaterade till muskler och leder. Vi kombinerar olika behandlingstekniker där syftet är att främst reducera muskelsmärta och nedsatt rörlighet för att uppnå en optimal behandlingseffekt.
Här hittar du de vanligaste symptomen vi behandlar med naprapati.

ONT I ARMEN

Smärta i armen kan orsakas av nedsatt rörlighet och styrka, detta leder till nedsatt funktion och överbelastade strukturer.

 

ONT I AXELN

Smärta i axeln är mycket vanligt och kan ha många olika orsaker. Axeln är kroppens rörligaste och mest instabila led, vilket gör den extra känslig för stress och ansträngning.

ONT I FOTEN

Foten är det vi kompenserar med mot underlaget, vilket innebär att det sällan är ett separat problem utan har sitt ursprung högre upp i kroppen.

ONT I HUVUDET

Spänningshuvudvärk är den vanligaste formen av huvudvärk, ofta lokaliserad till nacke, tinningar och panna. Ursprunget kan vara dålig arbetsposition...


ONT I HÖFTEN

Smärta i höft och ljumske har ofta sitt ursprung från dålig rörlighet och stela muskler i ryggen eller i höftleden.

ONT I KNÄT

Smärta i benhinnor kan sätta sig både på insida eller framsida av underbenet. Ibland kan behandling vara väldigt effektiv och man kan snabbt komma tillbaka i aktivitet.

ONT I NACKEN

Är akut uppkommen, ofta kraftig och huggande smärta i nacken med nedsatt rörlighet som följd.

ONT I RYGGEN

Smärtan kan vara kraftig, ofta relaterad till rörelse och kan stråla ner i säte och ben.
 

Vi hjälper dig bli av med smärta och värk